Project
Geelen Counterflow

“Het meest duurzame kantoor ter wereld” volgens BREEAM

In 2016 nieuwe hoofdkantoor droger- en koelerfabrikant Geelen Counterflow in Haelen meest duurzame kantoor ter wereld: score 99,94% BREEAM certificeringssysteem 50% overschot zonne-energie opgewekt, wordt gebruikt in de naastgelegen fabriek.

Producten in dit project
De Vorm – Arnhem sofa
De modulaire Arnhem Sofa is zo ontworpen om multifunctioneel inzetbaar te zijn en om te zetten en toe te passen in verschillende stijlen. Met vier verschillende hoogtes en volledig gestoffeerde omkeerbare kussens kan de bank in een breed scala worden toegepast.
De Vorm – MG Series
Kleine Side Tables die kunnen worden toegepast als koffietafel of als kleine werkplek.
Onderstel gepoedercoat staal, blad uit mdf gefineerd.
Hay – About a lounge 93
Comfortabele loungestoel
Het onderstel is gemaakt van massief eiken en de stoel kan bekleed worden met stof en leer.
Muuto – Dots
Ontworpen door Lars Tornøe,
Massief eiken kapstokken voor veelzijdig gebruik
Hi Tee
De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking. De ideale keuze om medewerkers met een individuele taak als groep te laten samenwerken. Bij de duowerkplek worden twee individueel verstelbare werkbladen en het bureauscherm door één onderstel met H-poten ondersteund.
Sound and Vision
Akoestische schuifdeurkasten zijn uitermate geschikt voor plaatsing in open, multidisciplinaire kantooromgevingen. Als functioneel opbergmeubel dat door meerdere gebruikers kan worden gedeeld maar ook als element waarmee de ruimte kan worden ingedeeld en visuele rust wordt gecreëerd. De deuren en (optioneel) achterwanden zijn geperforeerd en voorzien van een met vliesdoek afgewerkte geluidsabsorberende vulling. Afhankelijk van hoogte- en breedtemaatvoering en plaatsing in de ruimte zorgen akoestische schuifdeurkasten voor een aanzienlijke verbetering van de akoestiek.

Ladenblok
Mogelijkheden voor persoonlijke berging onder de werkplek bevorderen de efficiency, orde en netheid. Vanuit een brede keuze aan maatvoeringen, lade-indelingen en bladmogelijkheden is het verrijdbare- of vaste ladeblok naar wens samen te stellen.
Human Scale – M8
3D instelbare monitorarm
Hay – About a chair 23
Vierpoots stoel met passie eiken onderstel. Kunststof kuip in verschillende kleuren leverbaar.
Binnenzijde bekleed in verschillende stoffen
Vepa – Vpax
VPAX is de ideale tafel om in te zetten in een werkomgeving gebaseerd op Het Nieuwe Werken (HNW). Door de beschikbare maatvoeringen en opties is de tafel multifunctioneel in te zetten en biedt royale vergader- en overlegruimte.
Danerka – Rondo
De zitting is verkrijgbaar in een grote variatie modieuze lakkleuren en verschillende fineersoorten, die tal van combinatiemogelijkheden creëren.
Lande – Cheeck
Lande Cheek is tafel in al zijn eenvoud. Opgebouwd uit 30 mm spaanplaat en is in vele kleuren en maten leverbaar. De afwerking is een zeer sterke HPL afwerklaag voor de gebruikelijke kantoormeubilair omgevingen of een echte hout fineer, Lande Cheek kan worden toegepast als directiemeubilair en zeker ook als standaard kantoormeubilair.
Hay – Copenhague Chair
De Copenhague Chair Stoel van de designers Ronan & Erwan Bouroullec, is speciaal ontworpen voor de universiteit van Kopenhagen. Het is een stapelstoel uit multiplex hout en massieve poten.
Vraag meer info
We sturen het je zo snel mogelijk!