Project
Domaine La Butte aux Bois

Stijl en natuur in harmonie

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Bij dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België , kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Producten in dit project
Indera – Le Sac
Heerlijk wegzakken om wat te lezen in deze luxe fauteuil Le Sac van Indera. Fauteuil Le Sac staat garant voor optimaal relaxen.
Muuto – Fiber Chair
De FIBER ARMCHAIR is gemaakt van een innovatief bio-composietmateriaal dat 25% houtvezels bevat. Van een afstand lijkt de schaal een normaal glad plastic te zijn, maar van dichtbij bekeken worden de kleine stukjes van de houten vezels zichtbaar, waardoor de stoel een geheel nieuw karakter krijgt.
Vitra – 03 Chair
Maarten Van Severen, 1998
Het buitengewone comfort van de discrete .03 wordt pas duidelijk bij gebruik van de stoel: de zitschaal van veerkrachtig polyurethaan-integraalschuim neemt de vorm van het lichaam aan en veert dankzij de in de rugleuning geïntegreerde bladveren lichtjes mee bij het achteroverleune
Vraag meer info
We sturen het je zo snel mogelijk!