Hartô

HARTÔ is een jong designmerk dat de creaties van talentvolle ontwerpers uitbrengt.

Hartô’s rol is om de ontwerpers te begeleiden waarmee ze samenwerken in het creatie proces van de projecten die ze hebben geselecteerd en om deze creaties aan u te distribueren. HARTÔ leeft ook door haar partners, degenen die in ons geloven en die in Hartô geloven.

Producten van Hartô

Hartô – Extensible table Helene
de Helene tafel is een verstelbare tafel, 190cm is de standaard breedte, 215cm met één uitschuifbaar paneel en 240cm breedte met twee uitschuifbare panelen. Op de foto is de tafel te zien met beide panelen uitgeschoven.
De baar in het midden vanonder is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.
Hartô – Sofa table Eugénie
verkrijgbaar in 90cm, vier poten, en in 70cm, drie poten. Het dienbladen is gemaakt van MDF met eiken fineer, bedekt met een natuurlijke lak. De structuur is gemaakt van vierkante buizen met matte epoxy lak.
Hartô – Wall secretary desk Gaston
Eiken gefineerde MDF en eiken gefineerd multiplex met een mat afwerking. De lades worden afgewerkt met een matte lak en een leren hendel. Het wordt gemonteerd met 4 pluggen en 4 schroeven. Verkrijgbaar in zeven verschillende kleur combinaties.
Hartô – Secretary desk Hyppolite
Een metalen onderstel verkrijgbaar in negen kleuren matte epoxy lak.
Hartô – Desk Honoré
Pierre-François ontwierp een functionele, comfortabele en discrete werkruimte. Waarvan de lade aan de linkerzijde verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren.
Hartô – Table Céleste
Celeste is een eettafel waarbij u de kleur van het voetstuk vrij kunt kiezen. Het tablet bestaat uit multiplex met een eiken fineer, de basis is gemaakt van metaal. De tafel is 180cm lang en 100cm breed.
Hartô – Table d’appoint Désiré
Salontafel in massief eiken, benen in metaal met een matte epoxy lak.
Hartô – Sofa table Elise
Een salontafel gemaakt uit MDF met eiken fineer geschilderd maar de details van het hout blijft zichtbaar.
de verf wordt beveiligd met een matte vernis.
Hartô – Sofa table Elise
Een salontafel gemaakt uit MDF met eiken fineer geschilderd maar de details van het hout blijft zichtbaar.
de verf wordt beveiligd met een matte vernis.
Hartô – Side table Anatole
Het dienbladen is gemaakt van MDF met eiken fineer, bedekt met een natuurlijke lak. De structuur is gemaakt van vierkante buizen met matte epoxy lak. Verkrijgbaar in vier kleuren.
Hartô – Sofa table Colette
Een salontafel met een schuifsysteem waardoor de tafel groter en kleiner kan gemaakt worden.
Colette is verkrijgbaar in vier kleuren.
Hartô – Desk Victor
Compact en handig, de Victor desk biedt een zeer comfortabele en compacte werkruimte. Haar twee verzuilde lades zijn geschikt voor uw documenten en uw leveringen. De ruimte tussen de twee delen van het metaal zorgt voor opgeruimd overzicht van de nodige kabels.
Hartô – Dresser Marius
Kast en lades in MDF afgewerkt met eikenhout fineer, matte afwerking. De benen zijn massief eikenhout. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.
Hartô – Tall chest Marius
Kast en lades in MDF afgewerkt met eikenhout fineer, matte afwerking. De benen zijn massief eikenhout. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.
Hartô – Clothes rack Lucien
Tablet in massief eiken hout of in walnoot hout met een gelakt metalen frame dat een matte afwerking heeft.
Hartô – Simone bookcase
120cm breed. boekenkast met drie leggers.
Hartô – Sideboard Gabin 122cm
MDF met eiken fineer, matte afwerking, een schuifpaneel in geperforeerd, mat gelakt metaal. De poten zijn in grijs gelakt metaal.
Hartô – Sideboard Gabin 126cm without drawers
MDF met eiken fineer, matte afwerking, een schuifpaneel in geperforeerd, mat gelakt metaal. De poten zijn in grijs gelakt metaal.
Hartô – Sideboard Gabin 162cm
MDF met eiken fineer, matte afwerking. Drie lades met een rem systeem en een schuifpaneel in geperforeerd, mat gelakt metaal. De poten zijn in grijs gelakt metaal.
Hartô – Edgar shelf
MDF met eiken fineer en een matte afwerking, het paneel binnenin is gemaakt van mat gelakt MDF verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Edgar is een modulair, stapelbaar meubel.
Hartô – Sideboard Marius 185cm
Dressoir bestaande uit MDF met eiken fineer. De fronten van de lades worden beschildert met een verf die de houtstructuur zichtbaar houd. Poten in massief eikenhout.
Hartô – Chest of drawers Marius
Dressoir bestaande uit MDF met eiken fineer. De fronten van de lades worden beschildert met een verf die de houtstructuur zichtbaar houd. Poten in massief eikenhout.
Hartô – Pendant licht Nina
Geëpoxeerd metaal lampenkap met een massief eiken aansluiting-afdekking en een wit doek koord.
De metalen lampenkap heeft een matte afwerking.
Hartô – Suzon wall mounted storage
Suzon is een meubel dat perfecte past in uw entree of uw slaapkamer. Zijn fraaie leder en messing details geven een "mode" touch aan uw interieur. Het is een klein meubilair dat overal past of het nu een grote of kleine ruimten is.
Hartô – Pendant light Luce
Mickael Koska ontworpen Luce, er zijn 3 verschillende uitvoeringen van. Een lange smalle uitvoering een kortere brede uitvoering en één er tussenin. Op de foto hierboven ziet u de middelste uitvoering.
Hartô – Armchair Georges
Guillaume Delvigne deze armstoel. Georges is afgestemd op de fundamenten van het merk: een gebogen en comfortabele stoel.
Hartô – Georges
De fauteuil Georges gaat hand in hand met deze bank, hij is perfect voor een kleine pauze. Georges is afgestemd op de fundamenten van het merk: een gebogen en comfortabele stoel. De bank is beschikbaar in het water groen, leisteen grijs en donker blauw.
Hartô – Lamp table Josette
Josette is zowel een bijzettafel als een lamp.
Hartô – Floor lamp Elisabeth
Elisabeth heeft een dunne structuur vol finesse en elegantie. Het zorgt voor een sterke maar toch subtiele aanwezigheid.
Hartô – Table lamp Nina
Nina is de eerste tafel lamp van de HARTÔ collectie. Zij licht alle schaduw zones op.
Hartô – Bench Gustave
Gustave verwelkomt twee personen op zijn massief eiken zitting. Het heeft een licht en geometrische vormgeving waardoor hij makkelijk te combineren is ander meubilair.
Hartô – Stool Gustave
Charles Seuleusian zijn combinatie van massief eikenhout en metaal. Gustave heeft een licht en gemoetric silouhette, gemakkelijker om te koppelen aan verschillende soorten bureaus en tafels. De zitting is breed en lichtjes gebogen, dat maakt van Gustave een zeer comfortabel krukje.
Hartô – Rosalie
Zet u en laat het comfort van mevrouw Rosalie verrassen! Met haar strak ontwerp en enkele plooien in het metaal biedt deze stoel comfort, stijl en lichtheid.
Hartô – Hector
Hector is de metgezel van de uitschuiftafel Hélène. Hij verleend gastvrijheid aan uw gasten en familie om te genieten van een lunch of een diner.
Hartô – Paula
Paula is de allereerste HARTÔ houten stoel. Het ontwerp berust op een grote Italiaanse know-how en een puristisch design dat u een alle comfort bied dat u nodig heeft in een stoel. Paula is ook stapelbaar.
Hartô – Gustave bar stool
Deze hoge kruk is de grote broer van "stool Gustave", en heeft net zoals zijn kleine broer een brede en licht gebogen zitting dat maakt van Gustave een zeer comfortabele kruk.
Vraag meer info
We sturen het je zo snel mogelijk!