Drentea

Drentea ontwerpt en produceert 100% in Nederland en streeft continu naar een beperking van het gebruik van milieubelastende werkmethoden en middelen. Vanuit efficiency en duurzaamheid kijken we naar de inzet van machines, middelen en mensen. De nieuwste technologieën en een uiterst modern hightech machinepark zorgen voor een zo laag mogelijk energie- en materiaalgebruik.

Producten van Drentea

drentea – ladeblokken en zitelementen
Dat functionaliteit en een fraai ontwerp heel goed samen kunnen gaan, bewijst Drentea met haar verrijdbare- en staande ladeblokken en zitelementen.
Drentea – Ladeblokken en zitelementen
Dat functionaliteit en een fraai ontwerp heel goed samen kunnen gaan, bewijst Drentea met haar verrijdbare- en staande ladeblokken en zitelementen.
Drentea – Locker an garderobe kasten
De locker- en garderobekasten van Drentea bieden perfecte mogelijkheden voor persoonlijke opberging binnen zowel traditionele als vernieuwende werkomgevingen.
Drenten – Jalouziedeurkast
De jalouziedeurkast van Drentea biedt de unieke mogelijkheid om archivering en ruimtedeling te combineren. In zowel traditionele als vernieuwende open kantoorconcepten bieden de jalouziedeurkasten effectieve mogelijkheden voor het creëren van een functionele werkomgeving.
Drentea – XL
De akoestische schuifdeurkast XL van Drentea biedt de unieke mogelijkheid om archivering en ruimtedeling te combineren. De schuifdeurkast XL heeft grote geperforeerde vlakken met aan de binnenzijde akoestisch materiaal.
Drenten – Perfo
De akoestische schuifdeurkast van Drentea biedt de unieke mogelijkheid om archivering en ruimtedeling te combineren. De schuifdeurkast heeft geperforeerde deuren met aan de binnenzijde akoestisch materiaal.
Drentea – Wall
WALL van Drentea is een multifunctioneel ontworpen meubellijn door het Drentea design team. De strakke vormgeving en de modulaire uitbreidingsmogelijkheden maken het meubel geschikt voor optimale integratie binnen elke werkomgeving waar een hogere concentratie vereist is.
drentea – Presto R
Presto R van Drentea is een multifunctionele circulair ontworpen meubellijn door Bart van Muylders en Markus Dürr. De strakke vormgeving is gebaseerd op subtiele eenvoud, optimaal te integreren binnen elke werkomgeving.
drentea – piqniq
PiqNiq van Drentea is een multifunctionele meubellijn. PiqNiq is een eigentijds meubel met een opvallende in het oog springende schuine pootvorm. Deze zorgt voor een bijzondere uitstraling gebaseerd op de bekende picknick tafel.

Andere merken in ons gamma

Vraag meer info
We sturen het je zo snel mogelijk!